10 Mart 2008 Pazartesi

:: Atmosferik Elektriksel Aktivite Takibi...


Yukarıda gerçek zamanlı atmosferik elektriksel etkileri (Yıldırım/Şimşek) takip edebilirsiniz.

Samsun ve çevresindeki şuan gerçekleşen aktiviteyi buradan takip edebilirsiniz.

(Washington Üniversitesi )

:: TTNet Wifi Kablosuz İnternet, TTNet ADSL Abonelerine Ücretsiz!

TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisi ile restoran, hava alanı, alışveriş merkezi, konferans merkezi, marina, üniversite, kafe, fuar alanı, gibi yerlerde, taşınabilir bilgisayar ya da Wi-Fi uyumlu cep telefonu üzerinden, hızla ve güvenle İnternete bağlanabilirsiniz. Üstelik TTNet ADSL abonesiyseniz, TTNet WiFi’dan ücretsiz yararlanabilirsiniz.* Bunun için TTNet WiFi Servis Noktalarında, web tarayıcınızı açtığınızda karşınıza çıkan TTNet WiFi karşılama sayfasına ADSL Hizmet Numarası, ADSL kullanıcı adı ve ADSL şifrenizi girmeniz yeterli.

TTNet ADSL Abonesi olmayanlar nasıl yararlanabilir?

Eğer TTNet ADSL abonesi değilseniz, size uygun bir TTNet WiFi kartı satın alabilir; kartın üzerindeki kullanıcı adı ve şifreyi kullanabilirsiniz. Dilerlerseniz, TTNet WiFi Servis Noktasında TTNet WiFi web sayfasından kredi kartı ile ödeme yaparak da kullanıcı adı ve şifrenizi satın alabilirsiniz.

TTNet WiFi’ı nasıl kullanacaksınız?

  • TTNet WiFi servis noktalarında, dizüstü/avuç içi bilgisayar ya da Wi-Fi uyumlu cep telefonunuzun WiFi özelliğini açın.
  • Kablosuz ağlardan (SSID) “TTNet WiFi”ı seçin.
  • İnternet tarayıcınızı açtığınızda karşınıza gelen sayfada, TTNet ADSL abonesiyseniz ADSL hizmet numarası, kullanıcı adı ve şifrenizi; TTNet ADSL abonesi değilseniz satın aldığınız TTNet WiFi kartı üzerinde yer alan ya da kredi kartı ile aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak kolayca giriş yapın. TTNet WiFi ile kablosuz İnternetin keyfini yaşamaya hemen başlayın.

Her geçen gün artan TTNet WiFi servis noktalarının en güncel halini öğrenmek için tıklayın.

* TTNet ADSL aboneleri, TTNet WiFi Kablosuz İnternet hizmetinden 31 Mayıs 2008’e kadar ücretsiz olarak yararlanabilecektir.


Bu konuda ADSL aboneleri bu hizmeti kullanmasalarda almaları gereken bir güvenlik önlemi olduğunu hatırlatmak isterim!

ADSL'e bağlanırken kullandığınız kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz (telekom'a başvurmadığınız sürece) ve kolay bulunacak bir kullanıcı adı atanmış olmalı!, Şifre ise bana verilen ilk şifre ile aynı olmalı! o halde şifreyi değiştirmeniz gerekmekte diyebiliriz.

Şifrenizi http://www.ttnet.net.tr/107.aspx adresine girerek değiştirebilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra modeminizin WAN ayarlarından da şifrenizi değiştiriniz.