28 Ekim 2007 Pazar

:: Türkiye'nin en hızlı büyüyen firması "Parkyeri"...

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye - 2007 Programı sonuçlandı. Programın birincisi, e-ticaret ve mobil çözümler alanında faaliyet gösteren ve son 5 yılda yüzde 3 bin 432 büyüme kaydeden Parkyeri oldu.

Çalışma sahası

Parkyeri A.Ş.' de geliştirilen uygulamaların ortak özellikleri, geleceğe yönelik tüm platformlarda, Internette ve mobil medyalarda kullanılabilir, şirketlerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir, birbirleriyle kolayca bütünleştirilebilir olmalarıdır. Geliştirilen uygulamaların bu özellikleri sayesinde, varolan uygulamaların Türkiye koşullarına cevap veremediği durumlarda eksikleri kapatmak ve dolayısıyla önemli bir katma değer yaratmak hedeflenmektedir.

E-ticaret uygulamaları: Ürün sağlayıcılar açısından, e-ticaret yapabilmek için ihtiyaç duydukları operasyonel ve teknik altyapıyı, Internet, WAP ve interaktif TV gibi medyalardaki satış kanallarına ulaşımı ve bu medyalardan satış takibi olanağı sağlayan uygulamalar hayata geçirilmektedir. E-ticaret yapılabilecek veya yapmakta olan satış kanalları için, ihtiyaç duydukları operasyonel ve teknik altyapıyı ve birçok ürün sağlayıcıya kolay ulaşımı sağlar. Şirkete özel e-ticaret uygulaması ve operasyon altyapısı geliştirilmesi gerekmediği için maliyetlerde büyük avantaj sağlar.

Statik ve Dinamik web ve wap sayfası uygulamaları: İnternette veya WAP'ta yayınlanan bir siteyi oluşturan tasarım, içerik, veritabanı ve e-ticaret gibi bileşenlerin, aracı olmaksızın şirket tarafından entegre bir biçimde kontrol edilmesini ve yönetilmesini sağlayan uygulamaları kapsar. Bu tip uygulamalar sayesinde üretilen bir sitenin tasarımı, navigasyonu ve içerikleri tamamen birbirinden bağımsız olarak yönetilebilir; anında ve kolayca değişiklikler ve eklemeler yapılabilir.

Mesajlaşma Uygulamaları: Organizasyondaki insanların ve araçların, mobil, Internet ve yerel ağ üzerinden iletişim kurmalarını sağlayan uygulamalardır. Mesajlaşma uygulamaları SMS, MMS , E-POSTA ve Web üzerindeki iletişim portallerini kapsayabilir